Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Άρχισαν τα όργανα….

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Πολίτες σε τοπικό επίπεδο και περιφέρεια έχουν αρχίσει να δυσαρεστούνται με τις εξελίξεις για το τι τελικά θα πράξει το ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά και την αποψινή σύσκεψη στην Πάτρα με επικεφαλής τον Κώστα Σκανδαλίδη και μετά την άρνηση να ανακοινωθούν στηρίξεις σε πρόσωπα ή και νέα ονόματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειάρχη, υπήρξαν πολλές και διάφορες αντιδράσεις … Για παράδειγμα αλιεύσαμε την εξής ανάρτηση απο τον λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ενός ενεργού πολίτη πολύ γνωστού στην τοπική κοινωνία ο οποίος υπογράφει με το όνομα Τίτορμος Αιτωλός και την οποία παρουσιάζουμε:

Τιτορμος Αιτωλος 

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ (?)

Αληθεύει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει άποψη για πρώτη φορά για το Δήμο Αγρινίου;

Σήμερα στη σύσκεψη στη Πάτρα με την παρουσία Κ. Σκανδαλίδη και της Χρ.Σταρακα, πρότειναν στους τοπικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ, να μην στηρίξουν κάποιον για Δήμαρχο στο Αγρίνιο και οι ψηφοφόροι του κόμματος να εκφραστούν με ελεύθερη συνείδηση!!! Με την αιτιολογία προφανώς, ότι το κραταιό ΠΑΣΟΚ στο Αγρινιο δεν έχει δική του πρόταση (?), για το δήμο.

Δηλαδή κυρία βουλευτίνα μας, αφού έγινε η δουλειά μας… το Αγρίνιο και οι δημότες τώρα δεν μας αφορούν;

Κρίμα που οι Αιτωλοακαρνανες νομίζουν ότι βρήκαν την πραγματική αντιπολίτευση (!), ύστερα μάλιστα από αυτή τη παραίτηση στην αυτοδιοίκηση.

Ευελπιστούμε ότι οι συνδημότες μας, θα καταλάβουν σύντομα τη σκοπιμότητα, της μη στήριξης, επίσημα κάποιου υποψηφίου δημάρχου στο Αγρίνιο (για πρώτη φορά), σε έναν δήμο που 30 χρόνια τώρα ο δήμαρχος ήταν συνήθως από το ΠΑΣΟΚ.

Υ Γ. Για την Περιφέρεια μάθαμε ότι έγινε ο κακός χαμός και διαλύθηκε η σύναξη.

Καληνύχτα

Και Καλές διακοπές…

spot_img

Πρόσφατα άρθρα