Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΑγρινίουAποκατάστασης πεζοδρομίων στην περιοχή της νέας λαϊκής του Σαββάτου

Aποκατάστασης πεζοδρομίων στην περιοχή της νέας λαϊκής του Σαββάτου

Date:

Σχετικά άρθρα

Επεισοδιακή η εκδήλωση για την ανλησιοταμίευση στο Θέρμο (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από πολίτες υπήρξαν στην εκδήλωση...

Ο αποκεφαλισμός των Ερμών και η κοπή των δέντρων στο Αγρίνιο: Ένα κορυφαίο πολιτικό παράδειγμα

Της Καλλιόπης ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου,...

Δεύτερη Συνάντηση Πιλοτικής Δράσης του Ευρωπαϊκού Έργου AMBITIOUS

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας,...
Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης πεζοδρομίων της πόλης  από τον Δήμο Αγρινίου.
Ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών τα συνεργεία πραγματοποιούν  τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου κατά μήκος της οδού Γ.Σεφέρη αλλά και των οδών Δ. Παλιούρα, Α. Τάσσου,  Ε. Λαμπέτηκαι Χαραλαμπίδη.
Τα έργα που ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες  αφορούν στην κατασκευή πεζοδρομίων στην  ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστήμιου με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητά τους.
Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουο οποίος επισκέφθηκε τα έργα:«Αναβαθμίζουμε την ευρύτερη περιοχή και ταυτόχρονα δημιουργούμε συνθήκες απρόσκοπτης και ομαλής μετακίνησης των πεζών. Προχωρούμε κανονικά το έργο μας. Η προσπάθεια να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή. Βασική προτεραιότητα μας, ήταν και παραμένει, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Αγρινίου μέσα από συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις».
spot_img

Πρόσφατα άρθρα