Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΙ.Π. ΜεσολογγίουΑπάντηση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Απάντηση Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου σε παραπλανητικά δημοσιεύματα

Date:

Σχετικά άρθρα

Αγρίνιο: Δωρεάν διανομή 14 τόνων φρούτων

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου,...

Σε εξέλιξη ο Διαγωνισμός για τη μελέτη της Μαρίνας Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την αναβάθμιση του...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΦΩΤΗ

Από τη ΔΕΥΑA ανακοινώνεται ότι η οδός Παπαφώτη ,...

Όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων μας, για άλλη μια φορά σήμερα η δημοτική αρχή του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου δέχεται στοχευμένη επίθεση από μέσο μαζικής ενημέρωσης που προσπαθεί διακαώς να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις στους δημότες.

Αυτή τη φορά η αφορμή για το νέο δημοσίευμα δόθηκε από τα εγκαίνια της νέας Γέφυρας Ευήνου τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη, 24 Μαΐου 2024, από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή καθώς όχι μόνο αποκαθιστά την οδική σύνδεση αλλά αποτελεί και βασικό αναπτυξιακό ζητούμενο των κοινοτήτων εκατέρωθεν του ποταμού Ευήνου.

Στα εγκαίνια της νέας γέφυρας ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή του Δημάρχου κ. Σωτήρη Φαράντο, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας, καθώς και πλήθος άλλων αντιδημάρχων. Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Σπύρος Διαμαντόπουλος δεν κατέστη εφικτό να παραβρεθεί καθώς απουσίαζε σε προγραμματισμένο ιδιωτικό ταξίδι στο εξωτερικό. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ημερομηνία των εγκαινίων και της παράδοσης της γέφυρας στην κυκλοφορία είχε μεταβληθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα.

Σε αντίθεση με όσα αναφέρονται στη σχετική δημοσίευση, τονίζεται πως ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εκπροσωπήθηκε καταλλήλως στην εκδήλωση αυτή. Όσον δε αφορά στη μη εκφώνηση χαιρετισμού εκ μέρους εκπροσώπου του Δήμου, επισημαίνεται ότι αυτό δεν αποτέλεσε δική μας επιλογή, καθώς το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθορίζεται από τον διοργανωτή της, που ήταν το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Κάθε άλλη ανάγνωση των πραγματικών γεγονότων αποτελεί διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ηθελημένη παρερμηνεία.

spot_img

Πρόσφατα άρθρα