ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΖΩΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

816

 

Πριν από λίγες μέρες ο πρώην Πρωθυπουργός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ αποδήμησε εις Κύριον. Ο πανάγαθος και παντογνώστης Θεός στα κιτάπια του – κατά την ανθρώπινη έκφραση – ασφαλώς πέρα απ’ τα όποια λάθη έκανε ως πολιτικός και άνθρωπος – αν έκανε – ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έχει καταγράψει ότι ΑΠΕΤΡΕΨΕ εκατοντάδες χιλιάδες ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, γιατί έπεισε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πως το ΚΡΑΤΟΣ θα είναι – όπως πράγματι ήταν – δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια, σε κάθε οικογένεια, δίπλα στους νέους ανθρώπους που τους αγκάλιασε. Το θέμα των 300 χιλιάδων εκτρώσεων που γίνονται κάθε χρόνo και δημιουργεί μιαν επαίσχυντη πρωτιά στη χώρα μας, τουλάχιστο επί των ημερών του Κων/ Μητσοτάκη απετράπη.

Ένας ακόμη κορυφαίος Ιερωμένος, ο αείμνηστος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, που απευθυνόμενος στους νέους και σε απάντηση μιας έκφρασής τους πως “Τον Χριστόδουλο πολύ τον πάμε”, είπε χαρακτηριστικά “Κι εγώ σας πάω”, διαπιστώνοντας πως οι εκτρώσεις είναι εκτός από ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΕΟΓΝΩΝ και η βασική αιτία μακροχρόνια της εξαφάνισης του Ελληνισμού με την υπογεννητικότητα, με πρότασή του ως επικεφαλής της εκκλησίας πριμοδότησε το τρίτο παιδί στη Θράκη, όπου οι ισλαμιστές προγραμμάτιζαν τον υπερπληθυσμό τους.

Και οι δύο αυτοί ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ο καθένας από τη θέση του ακολούθησαν την ορθότατη στήριξη του Δικτάτορα Παπαδόπουλου στην ελληνική οικογένεια που με ένα κιβώτιο γάλα κάθε μήνα για πάνω από τρία παιδιά εξασφάλιζε τη δημιουργία μεγάλων οικογενειών. Πράγμα που στην μεταπολίτευση με απατηλά τεχνάσματα, ψευτιές και υποσχέσεις είχαν πάψει να υπάρχουν.

Όταν ως Πρόεδρος των Πολυτέκνων προσέφερα στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ πλακέτα με ευχαριστίες των πολυτέκνων για το ενδιαφέρον του στο χώρο αυτό με επιδόματα, συντάξεις και τρόφιμα, μου είπε:

“Πρόεδρε, το φάρμακο για την Ελλάδα πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι το Δημογραφικό για το οποίο κι εγώ κι εσείς και ο κάθε Έλληνας πρέπει να προσέξουμε, να καταλάβουμε και να νιώσουμε ως χριστιανοί πως η ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΟΥ.

Όταν του είπα επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές μου για σύνταξη στην πολύτεκνη μάνα όταν μεγαλώσει τα παιδιά της, η οποία σύνταξη “θα είναι ένα τριαντάφυλλο της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τον αγώνα της”, ξέρετε τι είπε;

“Πρόεδρε, στην Ελληνίδα μάνα και ιδιαίτερα στην ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ένα τριαντάφυλλο δεν είναι τίποτε! ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ χρειάζονται και τις αξίζουν!”

Έπειτα από λίγους μήνες ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ έχασε τις εκλογές από ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Δεν μπορώ με βεβαιότητα να ξέρω τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της προδοσίας, όπως ήταν τα τριάντα αργύρια του Ιούδα, αλλά, όλοι γνωρίζουμε ποιος ήταν ο προδότης, όπως επίσης όλοι γνωρίζουμε γιατί το υποστήκαμε, επειδή άρχισε τότε και ο μαρασμός της Ελλάδος.

Ο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ νόμος 1609/1986 ήταν και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Δημογραφικού για τον οποίο πρέπει να ντρέπονται σ’ όλη τους τη ζωή όσοι τον ψήφισαν και ο οποίος όχι μόνο επιτρέπει τις εκτρώσεις, αλλά και καλύπτει τα έξοδά τους για ΤΡΕΙΣ εκτρώσεις το χρόνο σε κάθε γυναίκα.

(Τ’ ακούς κύριε Κουρουμπλή;)

Έπειτα απ’ αυτά πώς είναι δυνατόν να αντιστραφεί το θέμα της υπογεννητικότητας, όταν από το 1985 σημαντικές προσωπικότητες και ειδικοί καθηγητές, όπως ο αείμνηστος Ν. Πολίτης και ο καθηγητής Βαλαώρας και άλλοι αναγνωρίζουν πως η αναπλαστική ικανότητα του λαού μας πλησιάζει σε σημείο μη αναστρέψιμο και όταν το ομόφωνο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της Βουλής το 1993 θεωρεί το Δημογραφικό ως “Το ΜΕΙΖΟΝ και ΦΛΕΓΟΝ κοινωνικό και οικονομικό θέμα”, με στοιχεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΝΟΗΣ θα προσθέταμε εμείς ειδικά σήμερα. Σήμερα που εδώ και κάποια χρόνια λόγω μετανάστευσης, λαθρομετανάστευσης και προσφυγικού η Ελλάδα μας τείνει από γαλάζιο και λευκό να γίνει εμπριμέ!

Σήμερα που τα πολιτικά κόμματα δεν κάνουν καμμία αναφορά στα προγράμματά τους και τις υποσχέσεις τους στον Ελληνικό λαό.

Θα πρέπει με κάθε τρόπο να σταματήσει η ΕΘΝΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ που οδηγεί το γένος μας νομοτελειακά  στην εξαφάνιση στο ορατό μέλλον.

Ας βοηθήσει ο Θεός της Ελλάδος και ας φωτίσει όλους τους αρμόδιους πολιτικούς να συλλάβουν τον πραγματικό κίνδυνο της υπογεννητικότητας και του Δημογραφικού κοντά στις άλλες πληγές που πλήττουν τον τόπο μας για τη σωτηρία του γένους μας.

Πρόεδρε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ευεργέτη των Πολυτέκνων, ως άνθρωπος οικογενειάρχης έκανες το καθήκον σου, ως πολιτικός έκανες επίσης το καθήκον σου, μακάρι ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να σε έχει κοντά ΤΟΥ, απ’ όπου – χρησιμοποιώντας την πολιτική σου δεινότητα να μεσιτεύσεις για τη σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ

Συντ/ρχης ε.α.