1ο βραβείο στο Γυμνάσιο Λεπενούς

844

1ο βραβείο στο Γυμνάσιο Λεπενούς

Στον «8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων» ο ιστότοπος www.gymlep.gr έλαβε το 1ο Βραβείο

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 30 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη».

Το Γυμνάσιο Λεπενούς, έχει μακρά παρουσία στο διαδίκτυο, έχοντας δημιουργήσει ιστότοπο από το 2000, ο οποίος λειτουργούσε με τη μορφή στατικών ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Στη συνέχεια ανανεώθηκε, αναβαθμίστηκε και λειτουργεί συστηματικά από το 2010, έχοντας ιδιαίτερη ιστοσελίδα και για τη βιβλιοθήκη, όσο αυτή λειτουργούσε οργανωμένα. Η βιβλιοθήκη είχε δημιουργηθεί με το πρόγραμμα «ΔΩΔΩΝΗ» από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η συμβολή του καθηγητή Πληροφορικής Ευθυμίου Νικολάου και του Φιλολόγου Πατσέα Μιχαήλ  είναι μεγάλη και η συνεργασία μαθητών και καθηγητών σημαντική και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στο μέχρι τώρα ταξίδι του στον παγκόσμιο ιστό, ο ιστότοπος του Γυμνασίου Λεπενούς έχει λάβει αρκετές διακρίσεις. Αυτές μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα: (http://www.gymlep.gr/index.php/diakriseis/diagwnismos-site).