ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΚΕΣΥΘΕΣ

12
ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 
Το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ) παρέχει:
 
  • Το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στη ΒΔ Ελλάδα.
  • Ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και προβλήματα σχέσεων
Το Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής θεραπείας (European Family Therapy Association, EFTA). Οι απόφοιτοι του προγράμματος παίρνουν πιστοποίηση  ως οικογενειακοί θεραπευτές από την EFTA και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ανθρωπιστικών επιστημών και επιστημών υγείας, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι και εκπαιδευτικοί.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση σε θέματα ψυχικής υγείας με βάση τη συστημική προσέγγιση, πρακτική και κλινική άσκηση και εποπτεία.
Τα μαθήματα γίνονται μία φορά το μήνα Σάββατο απόγευμα και  Κυριακή ή Παρασκευή και  Σάββατο αντίστοιχα (σε συνεννόηση με τους εκπαιδευόμενους), Για όσους είναι από άλλη πόλη, ένα μέρος των μαθημάτων θα γίνεται διαδικτυακά.
Όσοι φοιτητές ξεκινήσουν το Τετραετές Πρόγραμμα στα Ιωάννινα, με το πέρας των σπουδών τους, θα μπορούν να συνεχίσουν στην Αθήνα και να το ολοκληρώσουν εκεί.
Οι ημερομηνίες και το περιεχόμενο των μαθημάτων θα ανακοινωθούν με την έναρξη του προγράμματος 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site του Κέντρου: www.kesythes.gr ή και στα τηλέφωνα 2651070434 και 2152151946.
Στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Κε.Συ.Θε.Σ

error: Content is protected !!