Λιβανός: Καταδικάζουμε τη Χρυσή Αυγή για τη γενεσιουργό της θέση να θέλει να δολοφονήσει την ίδια μας τη Δημοκρατία

49
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  της ΝΔ & βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Σπήλιος Λιβανός, τοποθετήθηκε  για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, από την ίδρυσή της ήταν, είναι και θα είναι κατά κάθε μορφής φασισμού. Καταδικάζουμε και πολεμούμε, τόσο μέσα όσο και έξω από τη Βουλή το έκτρωμα της Χρυσής Αυγής με όλους τους τρόπους. Όταν η Νέα Δημοκρατία μαζί με το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην κυβέρνηση, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει έτσι ώστε να οδηγηθούν οι εγκληματίες στη φυλακή. Όλος ο δημοκρατικός κόσμος, όλο το δημοκρατικό τόξο, είμαστε μαζί σε αυτό τον αγώνα. Έχουμε δημιουργήσει και θα το συντηρήσουμε, ένα τείχος Δημοκρατίας απέναντι στο φασισμό και στο ναζισμό.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνει το σωστό. Πέραν αυτού, πολιτικά καταδικάζουμε τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όχι μόνο για τις επιθέσεις σε Έλληνες πολίτες και μετανάστες, όχι μόνο για τις επιθέσεις στο ΠΑΜΕ. Την καταδικάζουμε και για την γενεσιουργό της θέση να θέλει να δολοφονήσει την ίδια μας τη Δημοκρατία.
Όλοι μαζί, λοιπόν, χτίσαμε ένα τείχος δημοκρατικό. Θα το κρατήσουμε όρθιο και θα είμαστε μαζί στον κοινό αγώνα κατά του ναζισμού, κατά του φασισμού, κατά του ολοκληρωτισμού και υπέρ της Δημοκρατίας.»

error: Content is protected !!