Καταγγελία του ΕΚΑ για κρούσμα κορονοϊου σε εργαζόμενη σούπερ μάρκετ

19
Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ότι, ενώ υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη στο Σούπερ Μάρκετ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή  Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, η επιχείρηση  παραμένει ανοιχτή  χωρίς να ακολουθήσει  τα απαραίτητα  πρωτόκολλα. Δείτε την σχετική ανακοίνωση:
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
Αγρίνιο   09- 10 –  2020
Το Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής  ότι, ενώ υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα  κορονοϊού σε εργαζόμενη στο Σούπερ Μάρκετ  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην περιοχή  Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, η επιχείρηση  παραμένει ανοιχτή  χωρίς να ακολουθήσει  τα απαραίτητα  πρωτόκολλα .
Απαιτούμε  να κλείσει  η επιχείρηση , να γίνουν τα τεστ  σε όλους τους εργαζόμενους  με ευθύνη της επιχείρησης  και να γίνει η απαραίτητη απολύμανση.
Πάνω από όλα  προέχει η υγεία  των εργαζομένων και του λαού.  Τα υγειονομικά πρωτόκολλα γίνονται λάστιχο  όταν  πρόκειται  για το κέρδος  των επιχειρηματικών ομίλων.
Οι εργαζόμενοι  και ο λαός δεν είναι υπεύθυνοι  για την έξαρση  της πανδημίας , ευθύνη έχει η κυβέρνηση που πρέπει  άμεσα να πάρει  μέτρα  για την προστασία της υγείας  των εργαζομένων  και του λαού όταν μάλιστα τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται  στους χώρους δουλειάς.
ΤΟ Δ.Σ.

error: Content is protected !!